Ipko

IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. If you are an existing client of Prepaid packages or a new client, and you would like to get one of Plan 4,5,6,7,8 and 9 packages, before you visit one of IPKO Shops, you should fill out the attached document (you can find the document here). Serwis transakcyjny iPKO PKO Banku Polskiego. Zaloguj się i uzyskaj szybki dostęp do konta oraz swoich finansów bez wychodzenia z domu przez 24h na dobę. 049/700 900 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070000 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë. Mbrojtja e të dhënave Kontakti i zyrtarit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale Kontakti i zyrtarit të Sigurisë të TI-së Kanali për sinjalizime. IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Ju lutem të keni kujdes! Për të mos u shpenzuar nga llogaria kryesore për internet, ju duhet që paraprakisht të ndalni “data” në telefonin tuaj dhe të aktivizoni një pako të re, pastaj të lëshoni përsëri opsionin “data”.IPKO Foundation is a non-profit foundation in Kosovo Our mission is to support the development of future generations of leaders who use technology to implement innovative solutions to local and national development challenges while enabling an environment where they can reach their full potential through an improved policy and institutional ...049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoIPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Minutat dhe SMS vlejnë për përdorim vetëm në Kosovë me të gjithë operatorët.049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo IPKO ofron mundesinë e dërgimit të mbushjes në vlera të ndryshme në numrin tuaj apo në numër të IPKO-s të dikujt tjetër duke vizituar cilindo nga dyqanet dhe distributorët tanë apo me lehtë duke dërguar mbushje elektronike nëpërmjet kanaleve të mëposhtme: Portalit të pagesave online; Aplikacionit MyIPKO; E-banking të ...Hej! Package is specifically designed to meet the communication needs of the age group 16-21 years old. We offer a special package called Hej Profi! for this age group, which includes unlimited minutes and SMS with Ipko, enabling uninterrupted communication for our young clients.IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. *WB – Western Balkans ** Benefits of TIP Bazik and TIP Trendy package are valid for use only inside Kosovo, while benefits of TIP Aktiv and TIP Ndryshe packages can be used while staying in the Western Balkans countries (Albania, Montenegro, North Macedonia, Serbia and Bosnia and Herzegovica). 049/700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070070 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë *770# për thirrjet nga roaming . Kujdesi ndaj klientëve të biznesit: 049/700 900 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070000 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoIPKO Telecommunications Telecommunications Prishtina, Kosovo 4,109 followers IPKO Telecommunications LLC is recognized as one of the fastest growing telecommunications companies in Europe. Serwis transakcyjny iPKO PKO Banku Polskiego. Zaloguj się i uzyskaj szybki dostęp do konta oraz swoich finansów bez wychodzenia z domu przez 24h na dobę. Strona logowania | iPKO - bankowość elektroniczna PKO Banku Polskiego 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoNiezależnie gdzie jesteś, masz wszystko pod kontrolą. Płacisz telefonem albo BLIKIEM, gdy nie masz przy sobie karty. Kupujesz bilet na autobus, opłacasz parking. Poznaj aplikację IKO. Serwis internetowy iPKO. Załatwiasz sprawy urzędowe, łatwo zlecasz przelewy, korzystasz z płatności i usług na komputerze lub w telefonie. IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Ju lutem të keni kujdes! Për të mos u shpenzuar nga llogaria kryesore për internet, ju duhet që paraprakisht të ndalni “data” në telefonin tuaj dhe të aktivizoni një pako të re, pastaj të lëshoni përsëri opsionin “data”. 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoIPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Fillimisht, na lejoni që të ju falemnderojmë që do të merni pjesë në anketën tonë që do të zgjatë më pak se 1 minut.049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo How to set or change the friendly log-in in IKO? In IKO, go to More → Settings → Security and Access. Choose Friendly Log-in and use the option for setting or changing your log-in. If you want to remove your log-in, do it via the iPKO website. 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovopennsylvania map with cities
IPKO Telecommunications Telecommunications Prishtina, Kosovo 4,109 followers IPKO Telecommunications LLC is recognized as one of the fastest growing telecommunications companies in Europe.IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Kujdesi ndaj klientëve privat: 049/700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKOIPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. *WB – Western Balkans ** Benefits of TIP Bazik and TIP Trendy package are valid for use only inside Kosovo, while benefits of TIP Aktiv and TIP Ndryshe packages can be used while staying in the Western Balkans countries (Albania, Montenegro, North Macedonia, Serbia and Bosnia and Herzegovica). 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoIPKO is recognized as one of the fastest growing telecommunications companies in Europe. Established in 1999, IPKO has grown from being the first Kosovo-wide Internet provider to becoming a modern enterprise offering full range of integrated services as well as content, in mobile communications, fixed telephony, digital cable TV and Internet services. Serwis transakcyjny iPKO PKO Banku Polskiego. Zaloguj się i uzyskaj szybki dostęp do konta oraz swoich finansów bez wychodzenia z domu przez 24h na dobę.Ipko Telecommunications. Kjo faqe përdor ‘cookies’ për t’ju ofruar informacionin më të përshtatshëm. Ju lutemi lexoni politikën tonë të privatësisë për më shumë informacione. Przekonaj się, jak proste jest pierwsze logowanie do serwisu iPKOCo potrzebujesz do pierwszego logowania? - numer klienta (znajdziesz go na umowie)- hasło pi...049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo4 pics 1 word answers
IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. *Validity, which you define by choosing the refill, shows the time period during which you may use all mobile telephony services, whereas after the expiry of the defined time, for example 10 days, 20 days, 30 days and so on, for the next 14 days you may only receive calls.049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoNasza bankowość elektroniczna to: • serwis internetowy iPKO, z którego skorzystasz na komputerze, laptopie czy tablecie, • aplikacja mobilna IKO, której możesz używać na swoim telefonie. Korzystaj z dwóch sposobów lub wybierz jeden – wygodniejszy dla Ciebie.IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Kujdesi ndaj klientëve privat: 049/700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKOMy IPKO Web Selfcare platform provides you access to the transactions of your IPKO mobile phone number for the last 45 days. Any transaction that causes an expense will be displayed on the platform. To sign up on the platform you must follow the following steps: Open the link: my.ipko.com; Click button: Private Client049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoSi mund t'i aktivizoj pakot e Internetit në mobil? - Ipko Telecommunications. Kjo faqe përdor ‘cookies’ për t’ju ofruar informacionin më të përshtatshëm. Ju lutemi lexoni politikën tonë të privatësisë për më shumë informacione. bp proxy switcher
IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Pakot PLAN Pakot PLAN, janë të dizajnuara duke pasur parasysh nevojat individuale për minuta, sms dhe internet mobil. 049/700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070070 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë *770# për thirrjet nga roaming . Kujdesi ndaj klientëve të biznesit: 049/700 900 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070000 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë IPKO njihet si një nga kompanitë e telekomunikacionit me rritjen më të shpejtë në Evropë. E themeluar në vitin 1999, IPKO është rritur nga ofruesi i parë i internetit në mbarë Kosovën, në një kompani moderne që ofron gamë të plotë të shërbimeve të integruara si dhe përmbajtje, në komunikimet mobile, telefoninë fikse, TV kabllor dixhital dhe shërbimet e internetit.IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Ju lutem të keni kujdes! Për të mos u shpenzuar nga llogaria kryesore për internet, ju duhet që paraprakisht të ndalni “data” në telefonin tuaj dhe të aktivizoni një pako të re, pastaj të lëshoni përsëri opsionin “data”.IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Nr. 1 in customer service and superior content! With the best service on the market, Smartbox, VOD (Video library), Catchup TV and TVim, we bring you an incomparable TV experience.049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoW niedzielę 17 września od godz. 00:00 do godz. 12:30 nie będzie można korzystać z serwisu internetowego i telefonicznego iPKO i iPKO biznes, funkcji otwartej bankowości i płatności w sklepach internetowych za pomocą usługi „Płacę z iPKO”.049/700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070070 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë *770# për thirrjet nga roaming . Kujdesi ndaj klientëve të biznesit: 049/700 900 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070000 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Kujdesi ndaj klientëve privat: 049/700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoThe cutting-edge IPKO eSIM technology is a digital SIM card, integrated as a software into your device, replacing the standard SIM card. Instead of using different sizes of SIM cards (mini, micro, nano) for different devices, IPKO eSIM provides the same functions as a standard SIM card but without the need for a physical card. 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo049/700 700 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070070 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë *770# për thirrjet nga roaming . Kujdesi ndaj klientëve të biznesit: 049/700 900 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070000 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë grandrabbit's toy shoppe
IPKO has 25 official sales stores all over the country and a wide network of authorized distributors (some of them operating 24/7). Deçan Drenas Ferizaj Fushë Kosovë Gjakovë Gjilan Graçanicë Hani I Elezit Istog Kacanik Kamenicë Klinë Lipjan Malishevë Mitrovicë Obiliq Opojë Pejë Podujevë Prishtinë Prizren Rahovec Ranillug Rugove e ...049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. *Validity, which you define by choosing the refill, shows the time period during which you may use all mobile telephony services, whereas after the expiry of the defined time, for example 10 days, 20 days, 30 days and so on, for the next 14 days you may only receive calls. 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoKujdesi ndaj klientëve të biznesit: 049/700 900 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070000 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë. Mbrojtja e të dhënave Kontakti i zyrtarit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale Kontakti i zyrtarit të Sigurisë të TI-së Kanali për sinjalizime. Telefonat mobil - Ipko Telecommunications. Kjo faqe përdor ‘cookies’ për t’ju ofruar informacionin më të përshtatshëm. Ju lutemi lexoni politikën tonë të privatësisë për më shumë informacione. IPKO specialized expert staff maintains and makes sure that everything works properly. By providing the conditions necessary for the reliable performance of Microsoft 365 applications, you will get professional service that will help you develop your professional work.049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoIn order to prevent such attacks, IPKO has implemented a modern solution for preventing and avoiding DDoS attacks. IPKO is the only operator providing such a service in Kosovo and the region. How does DDoS protection work? DDoS attack prevention works by clearing and redirecting the user’s internet traffic to a network secure from attacks.IPKO Telecommunications published My IPKO for Android operating system mobile devices, but it is possible to download and install My IPKO for PC or Computer with operating systems such as Windows 7, 8, 8.1, 10 and Mac. Let's find out the prerequisites to install My IPKO on Windows PC or MAC computer without much delay.IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. If you are an existing client of Prepaid packages or a new client, and you would like to get one of Plan 4,5,6,7,8 and 9 packages, before you visit one of IPKO Shops, you should fill out the attached document (you can find the document here). Ipko Telecommunications. Kjo faqe përdor ‘cookies’ për t’ju ofruar informacionin më të përshtatshëm. Ju lutemi lexoni politikën tonë të privatësisë për më shumë informacione. 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Nr. 1 në shërbimin për klientë dhe përmbajtje superiore! Me shërbimin më të mirë në treg, Smartbox, VOD (Video libraria), Catchup TV dhe TVim, ju sjellim një përjetim të pakrahasueshëm televiziv.cheap tickets .comIPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Ju lutem të keni kujdes! Për të mos u shpenzuar nga llogaria kryesore për internet, ju duhet që paraprakisht të ndalni “data” në telefonin tuaj dhe të aktivizoni një pako të re, pastaj të lëshoni përsëri opsionin “data”. My IPKO mundëson: Të gjitha këto dhe më shumë mund t’i bëni shpejtë dhe lehtë nga telefoni juaj mobil përmes My IPKO, pa pasur nevojë të shkoni në ndonjë nga pikave të shitjës së IPKO-së. Tashme, per te gjithë klientët te cilët regjistrohen per here te pare ne aplikacionin MyIpko ofron 2GB falas me validitet 7 dite. Kujdesi ndaj klientëve të biznesit: 049/700 900 pa pagesë për thirrjet brenda rrjetit IPKO. 080070000 pa pagesë nga të gjithë operatorët në Kosovë. Mbrojtja e të dhënave Kontakti i zyrtarit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale Kontakti i zyrtarit të Sigurisë të TI-së Kanali për sinjalizime.Jul 13, 2023 · My IPKO enables you to: See your account balance. Manage your benefits and expenses. Refill your (and other) credit balance. Pay bills. See all current offers. Activate packages with a single click. Find out the locations of IPKO shops, the nearest point, etc. All of this and more can be done quickly and easily from your mobile phone through My ... IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. *WB – Western Balkans ** Benefits of TIP Bazik and TIP Trendy package are valid for use only inside Kosovo, while benefits of TIP Aktiv and TIP Ndryshe packages can be used while staying in the Western Balkans countries (Albania, Montenegro, North Macedonia, Serbia and Bosnia and Herzegovica).IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Minutat dhe SMS vlejnë për përdorim vetëm në Kosovë me të gjithë operatorët.The biggest sports house IPKO, presents a spectacular program featuring the most attractive events in the world of sports. Starting from leagues, championships and cups, IPKO offers a variety of sports disciplines such as football, basketball, boxing, tennis, athletics and many other events. 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoWatch the most interesting TV channels of IPKO from your smart phone, tablet, laptop or personal computer. TVim allows you to have your personal television everywhere in Kosovo.pickaway co active inmates
049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo Sep 11, 2023 · Download the latest version of the free IKO application (electronic banking service) and use your bank account at PKO Bank Polski or Inteligo. The IKO app on your phone means fast and secure finances any day. - applying for: a bank account (personal, savings and foreign currency*), an account overdraft*. IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. *Validity, which you define by choosing the refill, shows the time period during which you may use all mobile telephony services, whereas after the expiry of the defined time, for example 10 days, 20 days, 30 days and so on, for the next 14 days you may only receive calls.IPKO Foundation is a non-profit foundation in Kosovo Our mission is to support the development of future generations of leaders who use technology to implement innovative solutions to local and national development challenges while enabling an environment where they can reach their full potential through an improved policy and institutional ...W niedzielę 17 września od godz. 00:00 do godz. 12:30 nie będzie można korzystać z serwisu internetowego i telefonicznego iPKO i iPKO biznes, funkcji otwartej bankowości i płatności w sklepach internetowych za pomocą usługi „Płacę z iPKO”. My IPKO enables you to: See your account balance. Manage your benefits and expenses. Refill your (and other) credit balance. Pay bills. See all current offers. Activate packages with a single...Aplikacioni My IPKO; Dyqan / Pikë të shitjës të IPKO-së; SMS Top-up (përmes bankës) Top-up (përmes bankomatit) Portali i pagesave online . Gjithashtu p ë r t ë par ë transaksionet tuaja, ju mund t ë p ë rdorni sh ë rbimin ton ë My Ipko Web Selfcare N ë qoft ë se ju keni nevoj ë p ë r internet shtes ë p ë r Kosov ë, rajon ...Aplikacioni My IPKO; Dyqan / Pikë të shitjës të IPKO-së; SMS Top-up (përmes bankës) Top-up (përmes bankomatit) Portali i pagesave online . Gjithashtu p ë r t ë par ë transaksionet tuaja, ju mund t ë p ë rdorni sh ë rbimin ton ë My Ipko Web Selfcare N ë qoft ë se ju keni nevoj ë p ë r internet shtes ë p ë r Kosov ë, rajon ...IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Molimo Vas budite oprezni! Kao ne biste trošili sa vašeg glavnog računa za internet, prethodno treba da ugasite „data“ na vašem telefoni i da aktivirate novi paket, a zatim da ponovo pustite opciju „data“.IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. *Validity, which you define by choosing the refill, shows the time period during which you may use all mobile telephony services, whereas after the expiry of the defined time, for example 10 days, 20 days, 30 days and so on, for the next 14 days you may only receive calls.msp to nyc
Niezależnie gdzie jesteś, masz wszystko pod kontrolą. Płacisz telefonem albo BLIKIEM, gdy nie masz przy sobie karty. Kupujesz bilet na autobus, opłacasz parking. Poznaj aplikację IKO. Serwis internetowy iPKO. Załatwiasz sprawy urzędowe, łatwo zlecasz przelewy, korzystasz z płatności i usług na komputerze lub w telefonie. IPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Minutat dhe SMS vlejnë për përdorim vetëm në Kosovë me të gjithë operatorët.049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in Kosovo 049/700 700 free of charge for IPKO on-net calls. 080070070 free of charge from all operators in Kosovo *770# # for roaming calls . Business Customer Care. 049/700 900 free of charge for IPKO on-net calls. 080070000 free of charge from all operators in KosovoIPKO is a company that provides telecommunication services in Kosovo. Nr. 1 në shërbimin për klientë dhe përmbajtje superiore! Me shërbimin më të mirë në treg, Smartbox, VOD (Video libraria), Catchup TV dhe TVim, ju sjellim një përjetim të pakrahasueshëm televiziv.